Nyheter
13.01.2016
Årets fagbrevutdeling går av stabelen den 29 januar i Royal Hall på Quality Hotell Grand Royal. Her får du en unik mulighet til å oppleve kokkekunst i Narvik.
21.12.2015
ORMNN har fått en flott ny brosjyre.
04.09.2015
Alexander er ny mann i ORMNN.
10.08.2015
Målet med kurs 1 er å gi deltakerne grunnleggende kunnskaper om fagopplæring og emner knyttet til opplæring av lærlinger/lærekandidater. Målet med kurs 2 er å gi deltakerne innføring i sentrale yrkespedagogiske prinsipper og basisforståelse av læring, instruksjon, kommunikasjon, vurdering, og motivasjon. Det kreves ingen forkunnskaper.
10.07.2015
Vi avholder ferie.
30.06.2015
Vi på ORMNN jobber hele tiden for å bli bedre, derfor skal vi oppgradere OLKWEB-plattformen vår for å bli mere brukervennlig.
             
         Nå på facebook

  


 
   
 
           
  • Utskrift
  • Print
  • Del på
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Lærlingeaften 2016

13. januar 2016
Årets fagbrevutdeling går av stabelen den 29 januar i Royal Hall på Quality Hotell Grand Royal. Her får du en unik mulighet til å oppleve kokkekunst i Narvik.
Under årets Lærlingeaften vil det bli servert en fem retters middag som er laget av noen av landets beste kokker i sammarbeid med våre lærlinger. Det følger med drikkepakke til middagen og underholdning vil bli presentert av elevbedriften Baluba som kommer fra Narvik vidregående skole avd. Solhaugen. Det vil være loddsalg med ekslusive premier fra våre medlemsbdrifter.

     Sverre Sætre                                   Svein Magnus Gjønvik                  Roy Magne Berglund 
     

Sverre Sætre er en annerkjent kokk og konditor som har vært Olympisk Mester og Verdensmester i kokkekunst. Han er kjent fra flere tv programmer, har skrevet flere matbøker og driver eget konditori i Oslo.

Svein Magnus Gjønvik kjent kokk som har vært leder i Norges Kokkemestres Landsforening, vært dommer under flere internasjonale kokkekonkuranser og driver Matakedemiet i Trondheim.

Roy Magne Berglund kjent kokk fra flere matprogrammer, har vært på landslaget i kokkekunst, samt vunnet flere internasjonale konkuranser og startet opp restauranten Du Verden i Svolvær.

Billetter kjøpes på Quality Hotell Grand Royal   769 77000
Publisert med Digipoint - MyDiSafe Publishing CMS