Nyheter
13.01.2016
Årets fagbrevutdeling går av stabelen den 29 januar i Royal Hall på Quality Hotell Grand Royal. Her får du en unik mulighet til å oppleve kokkekunst i Narvik.
21.12.2015
ORMNN har fått en flott ny brosjyre.
04.09.2015
Alexander er ny mann i ORMNN.
10.08.2015
Målet med kurs 1 er å gi deltakerne grunnleggende kunnskaper om fagopplæring og emner knyttet til opplæring av lærlinger/lærekandidater. Målet med kurs 2 er å gi deltakerne innføring i sentrale yrkespedagogiske prinsipper og basisforståelse av læring, instruksjon, kommunikasjon, vurdering, og motivasjon. Det kreves ingen forkunnskaper.
10.07.2015
Vi avholder ferie.
30.06.2015
Vi på ORMNN jobber hele tiden for å bli bedre, derfor skal vi oppgradere OLKWEB-plattformen vår for å bli mere brukervennlig.
             
         Nå på facebook

  


 
   
 
           
  • Utskrift
  • Print
  • Del på
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Ny mann i ORMNN

4. september 2015
Alexander er ny mann i ORMNN.
​Alexander Lie er tilsatt som ny konsulent i ORMNN, og tar med det over jobben til Thomas Holmstrøm.

Vår nye konsulent er en ung kar i fra Lofoten som nå er bosatt i Narvik. Han har bakgrunn i restaurantfaget og har selv tatt fagbrev som kokk via ORMNN. Han trer inn i stillingen fra 1 september 2015 og vi ønsker han lykke til.

Alexander selv gleder seg til å ta fatt på nye utfordringer og oppgaver, som vil føre flere unge mennesker inn i spennende jobber innen restaurant og reiselivsfagene. Han ønsker å få til en tett oppfølging av våre lærlinger og danne gode relasjoner til våre medlemsbedrifter.
Publisert med Digipoint - MyDiSafe Publishing CMS