Kategorier
             
         Nå på facebook

  


 
   
 
           
  • Utskrift
  • Print
  • Del på
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

 

Vi har ledige læreplasser i følgende bedrifter:


Narvik.

1 Kokkelærling på Bjerkvik Hotell  

1 Institusjonskokk Nordlandsklinikken 

Ta kontakt med bedrift for prøvejobbing og intervju.


Lofoten.

1 Servitør til Du Verden, Svolvær

1 Kokk og 1 servitør til Anker brygge, Svolvær

1 Kokk Børsen Svolvær.

1 servitør Thon Hotel Lofoten


Vesterålen

1 Kokk på Sortland Mat og Vinhus
 

Ta kontakt med bedrift for prøvejobbing og intervju.

Hurtigruten
Hvert år tar vi inn kokk- servitør-, konditor- og resepsjonslærlinger på de forskjellige hurtigruteskipene vi representerer.
 
Utvelgelsen av lærlinger begynner vi med rett etter påske og alle de som har søknader inne vil være med i utvelgelsen.
 
Det ligger en mal på hjemmesiden av hva vi ønsker at elever har med i søknaden, bruk den eller skriv en egen. Referanser, attester, karakterer, fravær og generell fysisk form ser vi på. Det er lange dager ombord på hurtigruten med ti timers skift i 22 dager, men også mye kos og sosialt.
 
Ellers trenger man en del kurs imo50, crowd and crises og helsesttest for sjøfolk. Hvis man ikke har det nå så kan det tas etterhvert og fram til nå har dette blitt dekt av fylke, enkelte skoler, eleven selv eller hurtigruten.

Søknad til hurtigruten sendes direkte på einar@ormnn.no  eller i posten.

Søknadsskjema til læreplass


Lærlinger i opplæringskontoret. 
Ellers har alle lærlinger hos oss muligheter for å søke seg ut i Europa via erasmus+ programmet, vi holder stort kurs for alle andreårslærlinger i Narvik hvert år med fokus på spesialkost, økonomi, fisk og skalldyr og konditorarbeid og kursholderne er blant verdens beste. Se forøvrig vår Facebookside www.facebook.com/ormnn 
 
Alle lærlinger hos oss fører logg på nettet og må utføre fire oppgaver i løpet av første læreår som er koblet opp mot læreplanmålene, i siste læreår skal dere opp til to prøvefagprøver slik at dere får kjenne på kroppen hvordan en fagprøve er, samt få veiledning om hva som er bra og dårlig.
 
Vi fra ormnn besøker deg på jobb minimum 4 ganger i løpet av året og du skal ha skriftlig underveisvurdering hver 6 mnd av din faglige leder . Ellers er vi aldri mere enn en telefonsamtale eller en mail unna.

(Ingen funnet)
Publisert med Digipoint - MyDiSafe Publishing CMS